Bowlingcentrum

Zit u ook alweer met uw gedachten bij de kerstdagen? Het zijn vaak ideale momenten om er tussenuit te gaan en samen te zijn met familie of vrienden. Op 2e kerstdag kunt u genieten bij ons van een kerstdiner en een uur bowlen. De kosten voor het kerstdiner en één uur bowlen is € 28,50 per persoon. Op 1e kerstdag kunt u een baan huren tussen 14.00 en 00.00. Voor reserveren kunt u bellen naar 0594-512040 of mailen naar bowling@sportcentrumleek.nl


 

 

 

Wij beschikken op de eerste etage over een sfeerrijk bowlingcentrum met acht moderne en volautomatisch "Anvilane" bowlingbanen van het topmerk Brunswick. Wij kennen vele vormen van bowling, zowel in competititievorm als ook voor de recreatieve bowler(s). Bowling in competitie voor: bedrijfsbowlen, seniorenbowlen, clubbowlen en jeugdbowlen.

 

Van de mogelijkheid tot recreatief bowlen wordt veel gebruik gemaakt. Met familie, kennissen, vrienden- en of vriendinnengroepjes een baan te huren, eventueel in combinatie met een buffet, om zo ontspannend gezellig en sportief een dagdeel te vullen.

 

Het bowlingcentrum voorziet in een aantal arrangementen om bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag, vrijgezellenavond of familiefeestje van een gouden randje te voorzien. Tussen een kopje koffie en een volledig verzorgd buffet liggen talloze mogelijkheden. Bespreek de mogelijkheden en maak van uw gelegenheid een overgetelijk voor de gasten!

Sportcentrum Leek heeft vele en verschillende mogelijkheden.