Fitnesscentrum & lesaanbod

 

Profiteren van open week in

 

Sportcentrum Leek

 

Begin september opent het Sportcentrum in Leek weer haar deuren. Van 1 tot 7 september organiseert het fitnesscentrum van Sportcentrum Leek een open week, waarbij niet-leden gratis en vrijblijvend kunnen fitnessen en gebruik kunnen maken van de groepslessen. Een mooie manier om de vakantiekilo’s kwijt te raken en te werken aan sportieve doelen!

 

Om persoonlijk advies te krijgen kan een afspraak gemaakt worden bij een van de instructeurs die uitleg en advies geven over de manier van trainen en het gebruik van de fitness apparaten. Heeft u weinig tijd? De Milon Cirkel biedt dan uitkomst. In 35 minuten heeft u een volledige workout achter de rug en u zult snel resultaat zien. Op maandagavond wordt om 19.30 uur een presentatie gegeven over de werking van de Milon Cirkel. Het sportvasten, een trainingsmethode waarbij de vetverbranding gestimuleerd wordt, kan misschien ook uw interesse wekken. Op woensdagavond geeft personal trainer Raymond Bolt een presentatie over het sportvasten, ook om 19.30 uur.

 

Sportcentrum Leek introduceert daarnaast tijdens de open week nieuwe Les Mills lessen. In de open week vindt op woensdagavond de eerste Functional Training plaats, een nieuwe manier van het sporten in groepen waarbij krachttrainen met losse gewichten centraal staat en ook wordt binnenkort gestart met het populaire Cross Fit. Cross Fit is een trainingsmethode die drie verschillende manieren van training samenbrengt, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van eigen lichaamsgewicht, kracht en fitheid.

 

Bovendien is Sportcentrum Leek aangesloten bij www.gratisfitness.nl waarmee je je abonnement terugverdient door met korting online te shoppen bij vele winkels zoals Media Markt, H&M, Bruna, Douglas en V&D. Bij deelname aan de open week krijgt u een pasje toegekend waarvoor u een borg van 5 euro betaalt, welke u na de laatste training terug krijgt. Tijdens de open week zal bij het aanmelden geen inschrijfgeld worden gerekend en als u zich tijdens de open week inschrijft sport u de gehele maand gratis. Sporten is nog nooit zo leuk geweest!

 

 

 

Nieuwsbrief Fysiotherapie

 

 

  

   www.gratisfitness.nl

 

Wil je nog sneller op de hoogte zijn? Volg ons op facebook:

 


 

 

Actuele groepslesrooster

 

klik hier

 

 


 

De Milon Cirkel 

Iets meer achtergrondinformatie over de Milon Cirkel? Klik dan hier.

 

  

Studentenabonnement.

Ben je student of scholier op VO/ROC/hogeschool/universiteit? Dan kun je supervoordelig onbeperkt bij ons sporten.

  • Slechts € 25,- per maand
  • Je bent tenminste 14 jaar en niet ouder dan 27 jaar.
  • Je volgt een voltijd opleiding.
  • Je hebt een studieverklaring van je onderwijsinstelling.
  • Op je studieverklaring staat het jaar van studie.
  • Op je studieverklaring staat en stempel van je onderwijsinstelling.
  • Elk jaar vragen we twee keer om je pas te tonen (vanaf 1 februari en vanaf 1 september)
  • Je mag per direct per maand opzeggen.
  • Als je je binnen 6 maand, nadat je bent gestopt, weer aanmeldt dan rekenen we geen startgeld.

 We zetten je abonnement meteen om, dus kom snel langs!