Update: bekijk de foto’s van het optreden van Vangrail en André Hazes in de fotogalerij!
(foto’s door InfoLeek.nl / Jordi Haverdings)

André Hazes en de Edwin Evers Band stalen zaterdagavond 9 december de show In Sportcentrum Leek met een spetterend optreden. Maar de grootste verrassing van de avond was misschien nog wel dat Hazes aankondigde in het voorjaar nogmaals naar Leek te komen. Zaterdag 3 maart bestijgt hij wederom het podium in het Sportcentrum; ditmaal met live met zijn eigen band. Om de avond compleet te maken komt ook Vangrail optreden.

André Hazes
André Hazes is de stempel van ‘de zoon van’ allang ontgroeid is. De 23-jarige volkszanger wist al van jongs af aan dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden. Hij scoorde tien jaar geleden een eerste hit met ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met zijn vader. De grote doorbraak volgde in 2014, toen Hazes het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ vertolkte voor het tv-programma De Beste Zangers. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op. Afgelopen jaar scoorde hij een hit met ‘Leef’, een loflied om het leven te vieren. Vrij uniek is dat Hazes op 3 maart in Leek live met band optreedt, iets dat niet vaak gebeurt.

Vangrail
Naast André Hazes maakt ook Vangrail haar opwachting op deze avond. Toen de coverband in 2006 werd ontdekt door platenmaatschappij Red Bullet, leverde het een jaar later met ‘Vroeg Of Laat’ meteen een sterk debuutalbum op. Sindsdien is Vangrail niet van het podium af te slaan en waren 150 optredens per jaar geen uitzondering. In 2015 werd de vijfkoppige formatie daarvoor beloond met de award Populairste Band van Nederland. Dit jaar deed Vangrail het wat rustiger aan vanwege de komst van een nieuw album, maar op 3 maart zullen Jort Landman, Wiebe de Jong, Raynaud Ritsma, Sander de Groot en Dirk Lennart Hogeveen weer als vanouds het podium veroveren.

LInk naar kaartverkoop VanPlan