Ben jij al klaar voor de zomer?

Met de Zomerchallenge val je 6 tot 10 kilo af in 8 weken.
Samen met jouw persoonlijke coach stel je je doel vast en bespreek je wat er nodig is om dit te behalen. Door middel van wekelijkse evaluatie momenten met jouw coach heb je een stok achter de deur. Er is dus steeds iemand die je een extra steuntje in de rug geeft om je doel te behalen.

Wat verwachten wij van jou?

Tijdens deze 8 weken is het belangrijk dat je er voor de volle 100 % voor gaat en eerlijk bent tegen je coach, maar zeker ook tegen jezelf. Door je aan het wekelijks variërende voedingsschema met 6 eetmomenten per dag te houden, haal je het maximale resultaat.

Één van de voordelen van de Zomerchallenge is, dat je aan de hand van de bijgeleverde boodschappenlijst de producten gewoon bij jouw eigen supermarkt kan halen. Naast voeding wordt ook je dagelijkse beweging onder de loep genomen en zo nodig aangepast naar wens.

Om je extra te motiveren krijg je tijdens de Zomerchallenge 4 keer een Personal Training sessie en kun je gratis gebruik maken van de Milon Cirkel in het Sportcentrum, waarmee je binnen 35 minuten een full body workout doet.

Klinkt deze Zomerchallenge als muziek in je oren en wil jij graag je doel behalen? Wij helpen je graag om je doel te verwezenlijken.

Voor meer informatie of inschrijving, bel 0594-512040 of stuur een mail naar fitness@sportcentrumleek.nl

Of laat je gegevens achter, dan bellen of mailen wij jou z.s.m. terug. Geef bij geïnteresseerd in “De zomerchallenge” aan.