Regelmatig worden er evenementen georganiseerd. U kunt hierbij denken aan beurzen, muziekevenementen of sportevenementen.
Hieronder ziet u de actuele agenda

< 2019 >
Februari
«
»
Maa
Din
Woe
Don
Vrij
Zat
Zon
januari
januari
januari
januari
1
2
 • Lawinefest
  21:00 -23:59
  02-02-19

  Het Leekster après ski-feest valt al 2 jaar zó goed in de smaak, dat een derde editie niet kan uitblijven. En dus kunnen de lederhosen en Tiroler jurken op zaterdag 2 februari 2019 weer uit de kast worden getrokken. Ook de line-up laat niets te wensen over. In samenwerking met de FeestDokter komen er artiesten naar Leek die wel weten wat een Lawinefest nodig heeft. Geïnspireerd door zijn grote Drentse voorbeeld zal Zwarte Jannes een optreden verzorgen.

  Hitkanon
  Vanuit het Brabantse land zet Partyfriex ook koers richting Leek.Tom Wilborts en Bart Coppens vormen sinds 2013 het feestduo de PartyfrieX. Bart komt uit Budel, en binnen de Budelse carnavalswereld zong Bart al regelmatig. Tom, eigenaar van café Den Bels in Casteren, zingt regelmatig achter de bar. Dat is ook de plaats waar Tom en Bart op het idee kwamen om (voor de grap) samen een lied te maken. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café’s en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single “Ik Moet Zuipen” zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef.
  In diezelfde line-up is ook DJ Arnoud inmiddels geen onbekend gezicht meer. De Groningse entertainer is een hitkanon als het om partyplaten gaat en is dan ook meer dan welkom op het Lawinefest.

  En wat is zo’n feest nou zonder Die Verrückte Stunde. Dit is de overtreffende trap van feestvieren en staat voor 100% feestgarantie! Het zijn de kneiters die iedereen schaamteloos meeblèrt en waarop iedereen los gaat! Wedden dat jij hits als Wake Me Up Before You Go Go, Gangnam Style, Sex on the Beach, Mambo No. 5 en natuurlijk Leef! Van Andre Hazes kan meezingen

  Het Lawinefest gaat los vanaf 21.00 uur en hoe toepasselijker je outfit, hoe beter! Zo wordt er een après ski-feest neergezet waar ze in de wintersportlanden nog wat van kunnen leren. Kaarten zijn nu te verkrijgen via vanplan.nl voor € 10,00. Je kunt ze halen bij de bekende voorverkoopadressen of in Sportcentrum Leek. Bis bald!

3
4
5
6
7
8
 • SDM Danswedstrijden
  17:00 -22:00
  08-02-19

  SDM organiseert jaarlijks een grote streetdance/hiphop wedstrijd in Sportcentrum Leek (de schelp 35, 9351 NV Leek).
  Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (dus ongeacht niveau) mee aan dit evenement!

  Een kaartje koop je contant aan de kassa voor 5 euro p.p. (let op: je kan hier niet pinnen!)
  Kinderen onder 4 jaar zijn gratis.

9
 • SDM Danswedstrijden
  09:00 -22:00
  09-02-19

  SDM organiseert jaarlijks een grote streetdance/hiphop wedstrijd in Sportcentrum Leek (de schelp 35, 9351 NV Leek).
  Wanneer je danst bij SDM doe je sowieso (dus ongeacht niveau) mee aan dit evenement!

  Een kaartje koop je contant aan de kassa voor 5 euro p.p. (let op: je kan hier niet pinnen!)
  Kinderen onder 4 jaar zijn gratis.

10
 • Kickboksgala
  13:00 -22:00
  10-02-19

  No additional detail for this event.

11
12
13
14
15
16
17
 • Vlooienmarkt
  09:00 -16:30
  17-02-19

  Zeer sfeervol, heel gezellig en een uitermate breed aanbod en diversiteit aan goederen, dat zijn de kenmerken die de vele honderden bezoekers aan de vlooienmarkt(en) in Sportcentrum Leek laten optekenen. De vlooienmarkt kenmerkt zich verder door de ruim 200 standplaatsen gratis aan te bieden. De standplaatsen worden veelal door particulieren ingenomen hetgeen de diversiteit aan ‘verrassende’ goederen ten goede komt.

  Standplaats reserveren: formulier

  (standplaatsen zijn gratis)

  Entree: € 3,00

18
19
20
21
22
23
 • André Hazes live met band
  20:00 -23:59
  23-02-19

  André Hazes live met band

  Na zijn zeer succesvolle optreden jongstleden december in het sportcentrum liet de populaire zanger al weten zeer genoten te hebben van het enthousiaste publiek en beloofde spoedig terug te willen komen in Leek. Hij heeft woord gehouden en heeft één van zijn 18 concerten voor het jaar 2019 gepland in Sportcentrum Leek. Zaterdag 23 februari staat André hier weer op de bühne voor een anderhalf uur durende spetterende show. Hij wordt vergezeld door de eigen live band en zangeressen.

  André Hazes jr. is mateloos populair momenteel. De zanger en presentator heeft net weer een nieuw album uitgebracht waarop diverse prachtige nummers waaronder onder meer ‘Laat me maar vrij’, ‘Later komt de spijt’ en ‘Anders’. Dat hij populair is momenteel blijkt uit het feit dat het Ahoy, waar hij maar liefst drie dagen in oktober a.s. optreed, in korte tijd volledig uitverkocht is. Het zal in Leek niet anders zijn en de aanrader is dan ook niet te lang te wachten met het aanschaffen van entreekaarten voor dit concert waarvoor wederom heel veel belangstelling is.

  Nieuw album

  André Hazes jr. scoorde op zijn dertiende zijn eerste hitsingle met ‘Bedankt mijn vriend’ en scoorde sindsdien nog menige hit. Na enige albums met zijn zus te hebben gemaakt ging hij later solo verder. Zijn deelname aan het populaire tv-programma Beste Zangers van Nederland waarin hij ‘Ik leef mijn eigen leven’ zong, gaf hem een enorme boost en zijn populariteit steeg navenant. Inmiddels heeft hij diverse uitstekend scorende albums op zijn naam staan. Het allernieuwste album (ook als single uitgebracht onder deze naam) is ‘Anders’ en is 27 september gepresenteerd in het Amsterdamse Panama en werd zeer goed ontvangen bij de aanwezigen. De populaire zanger liet onlangs weten van rock ’n roll te houden en gekscheerde daarop ”ooit word ik nog een rockster, wacht maar af”. Zijn beste en nieuwste nummers zijn alle te horen in Leek op zaterdag 23 februari!

  Stageline

  Naast André Hazes jr. komt deze avond het eveneens de populaire band Stageline naar Sportcentrum Leek. Stageline wil als altijd het hele publiek, dus iedereen!, zien gaan ”als een malle’, zoals ze zelf zeggen. Klassiekers, rock, top-40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem naar Hollandse meezingers tot dance, Stageline speelt ze allemaal. Stageline weet bovendien de laatste hits altijd naadloos in te passen in haar brede repertoire. Interactie met het publiek staat hoog in het vaandel. ”Het dak moet en zal eraf’, aldus Sandy, Kevin, Martijn, Ronald en Dennis, gezamenlijk Stageline vormend.

  Kaarten zijn in de voorverkoop € 25,00 en te verkrijgen via vanplan.nl

24
25
26
27
28
maart
maart
maart