Classic Motor- en Bromfietsbeurs

17-03-18 - 18-03-18 Gehele dag

Het is bijna weer zover op zaterdag 17 en zondag 18 maart is er in twee hallen van Sportcentrum Leek de 5e Classic motor & bromfietsbeurs. En er valt weer veel te zien en te beleven. Mooie collecties motoren van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’80 zijn op de beurs te bewonderen. Waaronder een mooie collectie Maico, JAWA, Japanse, racemotoren enz.. Ook de Veteranen motoren club ontbreekt niet met een collectie motoren van voor 1940. Ook particulieren hebben ingeschreven om hum tweewieler te verkopen of te showen.

De JAWA club toont een mooie collectie bijzondere motoren waaronder een volautomatische.
Uiteraard ontbreken de klassieke bromfietsen niet. Merken als Zundap, Kreidler, Puch, Berini, Testi en vele andere merken bromfietsen zijn volop te zien. Een particuliere verzamelaar van Kreidler bromfietsen heeft zijn verzameling op de beurs staan.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap, miniaturen en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven. Ook veel nieuwe standhouders komen naar Leek.
Evenals vorig jaar is er weer plaats gemaakt voor occasions van een jongere leeftijd. In een speciale occasionhoek kunnen handelaren en particulieren hun motoren, bromfietsen en scooters te koop aanbieden. En ook voor particulieren is de mogelijkheid overtollige onderdelen en alles wat daar mee te maken heeft te koop aan te bieden. Deelname is gratis. Wel eerst even inschrijven voor een standplaats
Op de beurs een mooie verzameling vooroorlogse buitenboordmotoren van Museum de Verzamelaar. En de heer Reindersma van dit museum kan daar zeer boeiend verhaal over vertellen.
Op de twee beursdagen is er livemuziek aanwezig.

De openingstijden zijn op zaterdag 17 en zondag 18 maart van 09:00 tot 17:00 uur.