André Hazes live met band

23-02-19 20:00 - 23:59

André Hazes live met band

Na zijn zeer succesvolle optreden jongstleden december in het sportcentrum liet de populaire zanger al weten zeer genoten te hebben van het enthousiaste publiek en beloofde spoedig terug te willen komen in Leek. Hij heeft woord gehouden en heeft één van zijn 18 concerten voor het jaar 2019 gepland in Sportcentrum Leek. Zaterdag 23 februari staat André hier weer op de bühne voor een anderhalf uur durende spetterende show. Hij wordt vergezeld door de eigen live band en zangeressen.

André Hazes jr. is mateloos populair momenteel. De zanger en presentator heeft net weer een nieuw album uitgebracht waarop diverse prachtige nummers waaronder onder meer ‘Laat me maar vrij’, ‘Later komt de spijt’ en ‘Anders’. Dat hij populair is momenteel blijkt uit het feit dat het Ahoy, waar hij maar liefst drie dagen in oktober a.s. optreed, in korte tijd volledig uitverkocht is. Het zal in Leek niet anders zijn en de aanrader is dan ook niet te lang te wachten met het aanschaffen van entreekaarten voor dit concert waarvoor wederom heel veel belangstelling is.

Nieuw album

André Hazes jr. scoorde op zijn dertiende zijn eerste hitsingle met ‘Bedankt mijn vriend’ en scoorde sindsdien nog menige hit. Na enige albums met zijn zus te hebben gemaakt ging hij later solo verder. Zijn deelname aan het populaire tv-programma Beste Zangers van Nederland waarin hij ‘Ik leef mijn eigen leven’ zong, gaf hem een enorme boost en zijn populariteit steeg navenant. Inmiddels heeft hij diverse uitstekend scorende albums op zijn naam staan. Het allernieuwste album (ook als single uitgebracht onder deze naam) is ‘Anders’ en is 27 september gepresenteerd in het Amsterdamse Panama en werd zeer goed ontvangen bij de aanwezigen. De populaire zanger liet onlangs weten van rock ’n roll te houden en gekscheerde daarop ”ooit word ik nog een rockster, wacht maar af”. Zijn beste en nieuwste nummers zijn alle te horen in Leek op zaterdag 23 februari!

Stageline

Naast André Hazes jr. komt deze avond het eveneens de populaire band Stageline naar Sportcentrum Leek. Stageline wil als altijd het hele publiek, dus iedereen!, zien gaan ”als een malle’, zoals ze zelf zeggen. Klassiekers, rock, top-40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem naar Hollandse meezingers tot dance, Stageline speelt ze allemaal. Stageline weet bovendien de laatste hits altijd naadloos in te passen in haar brede repertoire. Interactie met het publiek staat hoog in het vaandel. ”Het dak moet en zal eraf’, aldus Sandy, Kevin, Martijn, Ronald en Dennis, gezamenlijk Stageline vormend.

Kaarten zijn in de voorverkoop € 25,00 en te verkrijgen via vanplan.nl