Hiernaast vindt u een introductie video en daaronder het groepslesrooster

Het groepslesrooster is vanaf 1 september 2020

(u kunt op de afbeelding klikken om deze te vergroten)

 

Of bekijk het rooster hieronder per dag:

09.00 UUR: BODYSTEP

10.00 UUR: FUNCTIONAL TRAINING  (FITNESSZAAL)

10.15 UUR: BODY BALANCE

19.00 UUR: ZUMBA

19.00 UUR: BOXING

19.30 UUR: RPM

20.00 UUR: GRIT

20.00 UUR: BODYBALANCE

20.00 UUR: FUNCTIONAL TRAINING  (FITNESS ZAAL)

20.30 UUR: BODYPUMP

09.00 UUR: SPINNING

09.00 UUR: BODYPUMP

19.30 UUR: GRIT

19.30 UUR: BOOTCAMP

20.00 UUR: BODYPUMP

 

09.00 UUR: BODYBALANCE

09.00 UUR: BODYSTEP

10.00 UUR: BODYMIX

10.00 UUR: MIND & PILATES

19.99 UUR: BODYPUMP

19.30 UUR: RPM

19.30 UUR: FUNCTIONAL TRAINING  (FITNESS ZAAL)

20.00 UUR: BODYBALANCE

20.00 UUR: BODYSTEP

09.00 UUR: BODYPUMP

10.00 UUR: FUNCTIONAL TRAINING  (FITNESS ZAAL)

19.00 UUR: YOGA

19.30 UUR: GRIT

19.30 UUR: BOOTCAMP

20.00 UUR: BODYPUMP

 

09.00 UUR: BODYBALANCE

09.00 UUR: SPINNING

09.00 UUR: RUNNING OUTDOOR

09.00 UUR: BODYSHAPE

10.00 UUR: BOXING

10.15 UUR: BODYSTEP

19.30 UUR: ZUMBA

20.30 UUR: BODYPUMP

09.30 GRIT

10.00 UUR: BODYPUMP

09.30 UUR: SPINNING

09.30 UUR: GRIT

10.00 UUR: BODYBALANCE

10.00 UUR: BODYPUMP

Wij bieden heel veel mogelijkheden om aan uw doel te gaan werken.
Hieronder allemaal kort toegelicht. Voor vragen kunt u contact opnemen met de fitness via: fitness@sportcentrumleek.nl  of telefonisch via 0594 512 040

Tarieven

Voor iedere sporter bieden wij een geschikt fitnessabonnement aan. Bij al onze abonnementen, exclusief de daluren abonnementen, heeft u onbeperkt toegang tot onze hoogwaardige fitnesszaal (voorzien van airco) en de groepslessen. Ook mag er met ieder abonnement onbeperkt gebruik worden gemaakt van de sauna’s die in de kleedkamers zijn geplaatst, en van de zonnebanken die in afgesloten ruimtes staan. Verder mag u voor, tijdens en na het sporten onbeperkt genieten van koffie, thee, (gekoeld) water en frisdrank in onze naastgelegen lounge.

Onbeperkt:
Basic
€45,00 p/mnd 6 maanden contract

Fit
€43,00 p/mnd 12 maanden contract

Fit4life
€41,00 p/mnd 18 maanden contract

65+ abo
€26,50 p/mnd Maand contract

Student abo*
€26,50 p/mnd Maand contract

Daluren**:
Basic
€34,50 p/mnd 6 maanden contract

Fit
€33,00 p/mnd 12 maanden contract

Fit4life
€31,00 p/mnd 18 maanden contract

*Om in aanmerking te komen voor een studentenabonnement dient u een voltijd studie te volgen en mag u maximaal 27 jaar oud zijn.

**Hiermee mag op werkdagen tussen 13:00 en 16:00 worden gesport en maximaal 1x per weekend tussen 09:00 en 14:00. Van de sauna’s, zonnebanken en lounge voorzieningen mag op deze tijdstippen ook gebruik worden gemaakt.

Individuele fitness

Alleen of samen met vrienden sporten doormiddel van een op maat gemaakt fitnessprogramma door een professionele fitness instructeur.

U kunt er voor kiezen om via een afspraak met de fitnessinstructeur samen een programma samen te stellen zodat u kunt gaan werken aan uw doelen.

Vraag hier een GRATIS proefweek aan.

Personal Training

Vindt u het lastig om uw doelen te halen tijdens het sporten?
Lukt het maar niet om net iets meer te bereiken tijdens het sporten?
Heeft u echte motivatie nodig?

Dan is Personal Training iets voor u. Samen met een gediplomeerde Personal Trainer gaat u 1 op 1 aan de slag met uw gestelde doelen. De personal trainer staat volledig voor u klaar voor advies en trainingen op maat.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan.

Milon Cirkel: Fit en slank in 35 minuten

Weinig tijd om te sporten? Dat horen wij vaak.

Wij hebben daar de uitkomst voor. De Milon cirkel is een combinatie van  volautomatische toestellen die in een cirkel geplaatst is. Samen met 1 van onze instructeur stel je eenmalig de toestellen in. Die gegevens worden opgeslagen op een chipkaart zodat die altijd bewaard blijven. Zo staat het toestel altijd op de juiste positie en gewicht. Daardoor kunt u nooit op een verkeerde manier trainen.

En het aller mooiste is, u bent klaar in iets meer dan een half uur maar met net zoveel effect als ander half uur trainen.

Milon Only al vanaf €33,00 p/mnd voor onbeperkt sporten.

Zie voor meer informatie ook op onze Milon Cirkel pagina

Of vraag hier een GRATIS proefweek aan.

Groepslessen (Les Mills lessen)

Binnen ons fitnesscentrum hebben wij een heel groot aanbod aan groepslessen. Voor ieder wat wils.
Wij bieden een groot aantal lessen van Less Mills aan. Onze groepslesinstructeurs zijn gecertificeerde instructeurs.

Vraag hier een GRATIS proefweek aan.

Een greep uit ons aanbod:

Body step
Een cardio workout op muziek voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen net als een trap op en af lopen.

Body pump
Een krachttraining op muziek voor het hele lichaam. Een workout doormiddel van originele barbell voor alle spiergroepen.

Body balance
Een workout combinatie uit de yoga, tai chi en pilates. Een uur werken aan je lichaam om die sterker en flexibeer te maken.

RPM
Een indoor cycling les op een ritme van motiverende muziek. Een hoge verbranding van calorieën en snel fitter worden. Gebaseerd op wielrennen.

CXWORX
Een half uur lang werken om je core sterker te maken. Buik, billen, rug en heupen. Je Core sterker maken, helpt je bij veel bewegingen in het dagelijks leven.

GRIT strength
Een half uur lang hoog intensiteit training. Trainen tot de grens doormiddel van gewicht schijven, een halter en je eigen lichaamsgewicht.

GRIT cardio
Een hoog intensiteit interval les van een half uur. Een goede conditie training waarbij je veel calorieën verbrandt.

Functional Training

Wat is functionele training? Functional Training is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. Experts zeggen: Functional Training is het trainen van beweging, niet van spiermassa.

Waarom Functional Trainen? In het dagelijks leven word je constant geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen/ rennen naar de bus, iets oppakken, weg zetten, opruimen etc. Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die weer op hun beurt grote waarde hebben in je dagelijkse leven. Het bootst bewegingen na die het lichaam kent en dat gebeurt niet op een apparaat. Denk er maar eens over na hoe vaak duw jij iets zittend weg? Maar waar het bij de meeste mensen om gaat is natuurlijk het krijgen van een mooi strak en gezond lichaam. Door op een functionele manier te trainen zul je dit sneller realiseren! Je zult naast het ontwikkelen van een goede spier functionaliteit sneller afvallen, sneller een strakke buik ontwikkelen en dat allemaal op een leuke manier! Vaak wordt beweerd dat trainen zonder toestellen minder veilig zou zijn in vergelijking tot het werken op ‘gestuurde’ fitnesstoestellen, maar niets blijkt minder waar. De nieuwe trend in de fitnesswereld verplaatst zich dan ook naar de ‘functionele training’. Functionele training is een trainingsvorm gericht op het ontwikkelen van deze bewegingsvaardigheden. Vaardigheden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons leven, prestaties verbeteren en blessures voorkomen. Functioneel trainen kan niet iedereen zomaar even doen, er is goede professionele hulp voor nodig en daar helpen de instructeurs van Sportcentrum Leek je graag bij.

90 dagen afvalplan

Heeft u al meerdere pogingen gedaan om gewicht te verliezen?
Dat blijkt geen makkelijke klus te zijn en vaak komt u na dat u een dieet gevolgd heeft weer aan. Het jojo effect.
De oorzaak van dit ligt vaak aan een verkeerd voedingspatroon. Wij bieden u een persoonlijk voedingsprogramma aan binnen ons programma.

Alles staat met een goed eetpatroon waardoor er een hele dag verbranding plaats vindt. Uw energie niveau gaat omhoog.
Samen met een persoonlijke coach gaat u 12 weken aan de slag met sporten (personal training), op maat gemaakt voeding schema voor 12 week en advies. Het is geen dieet maar een leefstijl verandering.

Wanneer u dit programma goed volgt kunt u wel 12 kg verliezen in 12 weken. Een groot voordeel van dit programma is, het hele gezin kan gewoon mee eten.

De kosten voor het afvalplan in 90 dagen: €250,00 inclusief een onbeperkt lidmaatschap en de Milon cirkel.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan.

Sportvasten

WAT IS SPORTVASTEN?
Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

    • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
    • Meer energie & een fitter gevoel
    • Verbeterde sportresultaten
    • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

MAKE THE SWITCH
De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die jij in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding’. Je traint onder begeleiding van een Sportvasten Coach. Tijdens de Sportvastenkuur bouw je in 3 dagen je voeding af. Vervolgens ga je 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen je voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineer je elke dag met20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor jou bepaald door jouw coach. Na de Sportvastenkuur voel jij je als herboren en kan je nieuwe lifestyle beginnen!

KEEP THE SWITCH
Met het Keep The Switch natraject kun je gemakkelijk jouw Sportvasten resultaten onderhouden. De naam ‘Keep The Switch’ verwijst naar het vasthouden van de switch, zodat jouw lichaam in de vetverbranding blijft. Na de 10-daagse Sportvastenkuur, krijg je van je Sportvasten Coach een persoonlijk protocol op basis van jouw huidige lifestyle. Je hoeft niets te veranderen aan wat je nu al doet qua eetpatroon en sport intensiteit. Hierdoor is het Keep The Switch natraject gemakkelijk vol te houden!

ACHTERGROND VAN SPORTVASTEN
In de oertijd moest de mens jagen om aan voedsel te komen. Wanneer er weinig voeding te vinden was, schakelde het lichaam automatisch over van suiker- naar vetverbranding. Omdat wij altijd eten bij de hand hebben, staat het lichaam bij de meeste westerse mensen continu in de suikerverbranding. Hierdoor krijg je een grote behoefte aan suiker en klachten als vermoeidheid.

Sportvasten zorgt er voor dat jouw stofwisseling wordt geswitcht van suiker- naar vetverbranding. Dit heeft veel voordelen voor je lichaam. Zo verlies je gewicht en buikomvang, heb je meer energie en voel jij je veel fitter! Daarnaast verbeteren jouw sportprestaties en heb je minder behoefte aan zoetigheid. Maak ook de switch met Sportvasten en ga voor een fit, slank en energiek lichaam!

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

Spinning

Dit is een indoor cycling les, gebaseerd op outdoorfietsen. Je fietst op inspirerende muziek het equivalent van zo’n 15 tot 20 kilometer (45-50 min) op gevarieerd terrein. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop en je pedaalsnelheid.

Elke maand zal deze les weer anders zijn en wordt het accent aangepast. Je kunt in deze effectieve workout diverse oefeningen als jumps en zittende of staande klims verwachten. De muziek varieert van toen en nu, rock en dance, top 40 en house muziek etc.

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebasseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.

De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

Bedrijfsfitness

Er wordt meer en meer verwacht van werknemers en individuele prestaties tellen zwaarder dan ooit. Dat kost een hoop energie! Het is dan ook belangrijk dat men fit is, maar vooral…fit blijft. Wij stellen speciale fitnessprogramma’s op waardoor men zich beter gaat voelen en waardoor op lange termijn betere prestaties worden geleverd. Sportcentrum Leek is uitgerust met ultramoderne fitnessfaciliteiten, ontspanningsmogelijkheden en andere voorzieningen.

Veel grote bedrijven kennen het geheim -fitness in combinatie met werk- al langer. Het voordeel van deze werknemers is dat zij heerlijk voor, tijdens of na het werk aan een gezond lichaam kunnen werken en meer energie hebben op de werkvloer.

Werkgever Werknemer
Minder ziekteverzuim Tegen gereduceerd tarief fitnessen
Hogere arbeidsproductiviteit Meer motivatie
Teambuilding Meer energie
Snellere re-integratie Minder stress

 

Meer informatie over bedrijfsfitness?

mail naar fitness@sportcentrumleek.nl  of bel ons via: 0594 512 040

Bootcamp

Bootcamp training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger.  Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle sportniveaus toegankelijk. Met bootcamp training bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk training in de buitenlucht, back to basics!

Mind & Pilates

Mind en pilates is een samenvoeging van 2 onderdelen. Het belangrijkste van deze les is bewust worden van jezelf, doormiddel van ademhaling, je eigen geest en lichaam.

In het eerste deel van de les houden we ons bezig met pilates. Arm en beenoefeningen die je samen gebruikt met je rug en buikspieren, dit om meer kracht, lenigheid en stabiliteit te creëren in je lichaam.

Na deze oefeningen gaan we naar de Tibetaanse healing yoga “Lu Jong”. Een yogareeks die eeuwen geleden door monniken is bedacht, om gezond en lenig te blijven met je ademhaling en simpele oefeningen. Dit is een yogareeks van 5 oefeningen die op de 5 elementen van de natuur zijn gericht.

In het laatste deel van de les gaan we bewuster met ademhaling en ontspanning bezig. We leven omdat we ademen, maar veel mensen ademen verkeerd of hebben het moeilijk in bepaalde situaties met hun ademhaling. Door hier bewust mee bezig te zijn, maar ook door verschillende ademhalingstechnieken te gebruiken, leer je meer hoe je eigen lichaam werkt. Het laatste onderdeel is een meditatie. Het woord meditatie roept bij veel mensen iets van “zweverig” op. Eigenlijk is het niks meer dan jezelf ontspannen, loslaten en je bewust worden van het loslaten. Iets wat voor veel mensen een probleem is. In het begin kan het moeilijk zijn om je over te geven aan de meditatie. Je hoofd is bezig met wat je net gedaan hebt of nog gaat doen of het lukt je niet om te ontspannen. Probeer stapsgewijs jezelf hierin mee te laten nemen. Door misschien eerst alleen, in een voor jouw comfortabele houding te zitten of liggen en je op de rust van je ademhaling te focussen. Kijk per week hoe je je voelt en of je jezelf een stapje verder kan laten gaan.

Mind & Pilates is een les met een lage drempel dus ook wanneer je lichamelijke ongemakken hebt kun je mee doen.