Wil jij ook graag gewicht verliezen? Een stok achter de deur voor als je het moeilijk krijgt?

Afvallen door gezond en lekker te eten, de hele dag door. Daarnaast train je 2 keer per week op onze Milon Cirkel. Deze training duurt 35 minuten per keer. Dat klinkt niet heel gek, toch?

Het afvalplan is geen quick fix methode, maar een duurzaam plan die ervoor moet zorgen dat het bereikte resultaat ook kan worden vastgehouden. Het afvalplan heeft een minimale duur van 3 maanden. Gemiddeld raken onze leden 8 á 9 kg kwijt in de eerste 3 maanden.

Je wordt gedurende deze 3 maanden begeleid door onze professionele instructeurs/coach.
Naast het gebruik van de Milon Cirkel, mag je ook gebruik maken van al onze andere faciliteiten binnen de fitness. De trainingen zijn te volgen voor iedereen, omdat de intensiteit naar eigen niveau aan te passen is.

Iedere week ontvang je van de coach een nieuw persoonlijk op maat gemaakt voedingsschema en je wordt wekelijks gewogen. Door de weegmomenten krijgen we een duidelijk beeld van het gewicht, vetpercentage, spiermassa e.d. en kunnen zo de voortgang van het afvallen goed in de gaten houden.

Wij hebben speciale momenten gepland voor deze trainingen zodat wij jou optimaal kunnen begeleiden voor nog betere resultaten.

Ga jij ook voor een duurzaam resultaat zonder jojo effect?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan of plan jouw intake

We starten vanaf september 2019 met Het Afvalplan
Vraag alvast jouw vrijblijvend gesprek aan of schrijf je alvast in om in september van start te kunnen gaan!