Wil jij ook graag gewicht verliezen? En wil je een stok achter de deur voor als je het moeilijk krijgt?

Afvallen door gezond en lekker te eten, de hele dag door. Daarnaast train je 2 keer per week 35 minuten op onze Milon Cirkel. Dat klinkt niet heel gek, toch?

Het afvalplan is geen quick fix methode, maar een duurzaam plan dat ervoor moet zorgen dat het bereikte resultaat ook kan worden vastgehouden. Het afvalplan heeft een minimale duur van 3 maanden en gemiddeld raken onze leden 8 á 9 kg kwijt in de eerste 3 maanden.

Je wordt gedurende deze 3 maanden begeleid door onze professionele instructeurs/coaches. Iedere week ontvang je van de coach een nieuw, persoonlijk en op maat gemaakt voedingsschema en je wordt wekelijks gewogen. Door deze weegmomenten krijgen we een duidelijk beeld van het gewicht, vetpercentage, spiermassa e.d. en kunnen we de voortgang van het afvallen goed in de gaten houden. Voor de trainingen plannen wij speciale momenten in, zodat jouw begeleiding optimaal wordt.

Naast het gebruik van de Milon Cirkel, mag je ook gebruik maken van al onze andere faciliteiten binnen de fitness. Alle trainingen zijn te volgen voor iedereen, omdat de intensiteit naar eigen niveau aan te passen is.

Dus, ga jij ook voor een duurzaam resultaat zonder jojo effect?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan of plan jouw intake