Het festival staat garant voor een geweldige avond vol passie, muziek van hoog niveau en dansplezier. Ierse muziek, bestaande uit songs en ballades, jigs en reels die soms honderden jaren oud zijn, en die tot op de dag van vandaag in Ierse pubs gezongen en gespeeld worden.

Dit jaar hebben we drie fantastische bands geboekt:

Cairn o’Mhor : Ierse traditionele band uit Brabant met een vrolijk repertoire: liederen en instrumentale muziek voor een fijne avond plezier!
Fling Irish Music: Fling behoort tot de absolute top. Afkomstig uit Nederland, maar bekend over de hele wereld. Fling speelt op briljante wijze Ierse traditionele muziek. Diep geworteld in de traditie ontworstelen zowel de gebrachte traditionals als de eigen composities de platgetreden paden door de zeer eigenzinnige aanpak.
Four of a kind : Ierse muziek met een moderne twist zo kun je Four of a Kind karakteriseren. De jonge talenten van Four of a Kind spelen hun krachtige, dansbare jigs en reels met een dosis energie die je buiten Ierland zelden tegenkomt.

U waant zich zaterdag 16 maart op het Iers Festival Leek weer even in de kroegen van Dublin. Geniet van de heerlijke, gezellige Ierse muziek, van de bekende folk klassiekers tot fantastische jigs & reels. Bent u ook van de partij?

Kaartverkoop en prijzen:
Aan de kassa: € 15,00 Voorverkoop: € 12,50: Sportcentrum Leek
VanPlan.nl ticketservice: € 12,50 excl. Servicekosten € 1,50