5e Turngala Leek in aantocht
Op zaterdag 10 november 2018 zal het eerste lustrum van het Dagblad van het Noorden Turngala Leek plaatsvinden met alweer een 5e editie van deze ruim twee uur durende show bestaande uit turnen, dans, acrobatiek en show.
Ook dit jaar zal de top van de Nederlandse turnwereld weer aanwezig zijn met onder andere olympisch kampioene Sanne Wevers en haar turnende tweelingzus Lieke Wevers alsmede ‘lord of the rings’ Yuri van Gelder. Ook andere topturners zoals Casimir Schmidt, Frank Rijken, Eythora Thorsdottir en huidig Nederlands kampioene Tisha Volleman zullen acte de presence geven. Het gala vindt aansluitend op de wereldkampioenschappen plaats die een week eerder een finale kennen in Japan.
Naast het turnen zal er uiteraard nog veel meer te zien zijn op het gebied van show, dans, acrobatiek onder de bezielende presentatie van tv verslaggever Hans van Zetten. Voorafgaand aan de shows is er een groot beweegplein waar bezoekers zelf diverse gymnastische disciplines kunnen uitproberen.

De kaartverkoop start op 27 juni aanstaande. De eerste weken kan gebruik worden gemaakt van een early bird actie tot 20 juli waardoor de kaarten voor slechts € 12,50 per kaart worden aangeboden. Online kunnen de kaarten worden gekocht voor de show van 14.00 uur en voor de show van 19.30 uur of u kunt uw kaarten afhalen bij Sportcentrum Leek.

informatie vindt u op www.turn-gala.nl