Een tropisch festijn boordevol verrassingen vlak bij huis

Ook dit jaar 2018 is de Pasar Malam Leek weer terug in het Sportcentrum Leek welk centrum omgetoverd wordt tot een tropisch paradijs. Warm even op voor de winter in deze tropische ambiance en u bent klaar voor de winter.

De vorige edities kenmerkten zich door de prettige samenwerking tussen het management van het succesvolle Sportcentrum Leek en de Stichting Stellar wat ertoe leidde dat deze Pasar excelleerde in Oosterse allure, warmte, gezelligheid en entertainment. En vooral…. Tevredenheid bij de bezoekers! Want daar gaat het de organisatoren om: het publiek moet aan haar trekken komen wat betreft de aantrekkelijk van de markt, de optredens en natuurlijk het eten. Deze Aziatische (avond)markt heeft zich inmiddels een vaste plaats verworven in de harten van vele inwoners van Leek en omstreken. Een bezoek aan deze Pasar is in feite voor velen een traditie geworden.

De Markt
Tientallen standhouders met producten uit heel Azië hebben zich weer aangemeld om deze editie van de Pasar tot een succes te maken. Er is een markt met meer dan 50 kramen. U treft er geen middelmatige en overal verkrijgbare artikelen aan maar juist geselecteerde artikelen die (meestal) door de kraamhouders zelf uit Azië zijn geïmporteerd. Een mooie sarong, een leuk cadeau, bijzondere lampen, rijstpotten, meubels, schilderijen, kleding, sieraden, antiek, krissen, groenten, fruit, snoepjes, kroepoek, spekkoek en veel, veel meer treft u op de enorme markt aan. Ook het mystieke element ontbreekt niet. Paranormale mediums zijn ook op de Pasar aanwezig. Ook zijn er bij diverse standhouders de bekende Tiger balsem en andere medicinale lotions te verkrijgen.

Restaurants
Diverse nieuwe specialiteitenrestaurants zijn aanwezig om u te laten genieten van exquise maaltijden met de typische (soms geheime) kruiden en bereidingswijze uit Azië m.n. Indonesië. U ruikt bij binnenkomst al de heerlijk tropische geuren van de diverse specerijen.

Twee dagen top entertainment!
De zaterdag staat in het teken van culturele dansen van de Indonesische eilanden en Hawaii. De dansgroep Sekar Ayu zal prachtige traditionele dansen in oogverblindende kleding aan het publiek vertonen.
De huisband voor deze dag in de Terry White Band. En natuurlijk op deze dag mag de winnaar van de eerste Voice Senior niet ontbreken! Jimi Bellmartin heeft de harten van het publiek in heel Nederland in korte tijd verovert en komt nu naar Leek. Op zaterdagavond geeft hij daar een show van 45 minuten! Dat mag u niet missen. En Jimi gaat graag samen met u op de foto!
Wat een geweldige eerste dag!

Zondag is eigenlijk ook een dag die u niet mag missen. De band voor deze dag is Swinging Sound Machine.
Primeur voor Pasar Malam Leek is het optreden van René le Blanc, een internationale artiest die ook wel bekend staat onder de naam: Dutch Engelbert Humperdinck. Hij zing het repertoire van Engelbert Humperdinck maar ook van Tom Jones en zijn favoriet Jack Jersey. Twee fantastische shows brengt op de Pasar in Leek.
Verder, de veelzijdige dansgroep Madaloka zal prachtige dansen vertolken. De spectaculaire dansen in prachtige kleding brengen zowel de danseressen als het publiek in vervoering.

De entree bedraagt voor volwassenen € 7,00, 65+ en veteranen € 6,00 en kinderen t/m jaar GRATIS