Nieuws

 • 18-05-2016
  Bluesnight
  Op zaterdag 2 december is er een bluesnight in het sportcafé van Sportcentrum Leek. Dit gezellige Bluesfestival geeft vanwege de grote verscheidenheid aan bluesrepertoire, de muziekliefhebbers die niet specifiek bluesmuziek ambiëren wel de gelegenheid tot een leuke avond waarbij de voetjes van de vloer mogen. Flavium, The Juke Joints, The Veldman Brothers en The Bluesdiggers zullen optreden.
 • UITVERKOCHT. Het duurt weliswaar nog een tijdje maar vanwege de nu al gigantische belangstelling start Sportcentrum Leek de publiciteit en de voorverkoop. Twee van de momenteel grootste toppers in Nederland, André Hazes en de Edwin Evers Band, verzorgen op zaterdag 9 december een unieke avond in Sportcentrum Leek.
 • ‘Zeer sfeervol, heel gezellig en een uitermate breed aanbod en diversiteit aan goederen, dat zijn de kenmerken die de vele honderden bezoekers aan de vlooienmarkt(en) in Sportcentrum Leek laten optekenen. De vlooienmarkt kenmerkt zich verder door de ruim 200 standplaatsen gratis aan te bieden. De standplaatsen worden veelal door particulieren ingenomen hetgeen de diversiteit aan ‘verrassende’ goederen ten goede komt. De eerstvolgende vlooienmarkt is op zondag 19 november van 9.00 tot 16.30 uur.
 • In Leek en wijde omgeving kan iedereen zich weer opmaken voor een spetterend Oud & Nieuw feest. Ook dit jaar zijn wij weer the place to be om 2017 knallend af te sluiten en 2018 feestend in te luiden en dat alweer voor de 27e opeenvolgende keer.
 • 28-03-2016
  Lawinefest
  Bijna een jaar geleden werd het sportcafé in een winters jasje gestoken tijdens het Lawinefest. Het Leekster après ski feest viel zo goed in de smaak, dat een tweede editie niet kon uitblijven. Dus kunnen de lederhosen en Tiroler jurken op zaterdag 3 februari vanaf 20.30 weer uit de kast worden getrokken. Ook de line-up laat niets te wensen over.