Nieuws

 • 23-10-2017
  Pasar Malam
  Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober is er weer een Pasar Malam. Op zaterdag is de Pasar geopend van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 12.00 tot 19.00 uur. De zaterdag staat in het teken van Culturele dansen van de Indonesische eilanden. Tevens zal de Molukse zanger Jimi Belmartin optreden.
 • Voor het 6e jaar zal er tijdens de herfstvakantie weer een actie zijn op de bowling. Van maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober zal weer de bowlingvakantie actie zijn. U kunt tussen 13.00 en 18.00 uur bowlen voor € 10,00 per uur per baan.
 • ‘Zeer sfeervol, heel gezellig en een uitermate breed aanbod en diversiteit aan goederen, dat zijn de kenmerken die de vele honderden bezoekers aan de vlooienmarkt(en) in Sportcentrum Leek laten optekenen. De vlooienmarkt kenmerkt zich verder door de ruim 200 standplaatsen gratis aan te bieden. De standplaatsen worden veelal door particulieren ingenomen hetgeen de diversiteit aan ‘verrassende’ goederen ten goede komt. De eerstvolgende vlooienmarkt is op zondag 5 november van 9.00 tot 16.30 uur.
 • 20-05-2016
  Turngala
  Het Turngala, dat dit jaar gehouden zal worden op zaterdag 4 november 2017, pakt dit jaar uit met nationale en internationale toppers. De Engelse Europese kampioen bij de dames Ellie Downie zal dit jaar aanwezig zijn bij het gala evenals haar oudere zus Beckie Downie. Ook de nationale toppers zullen weer aanwezig zijn zoals Sanne Wevers, die vorig jaar olympisch kampioene op de balk werd en haar tweelingzus Lieke Wevers die tijdens de olympische spelen in de meerkampfinale stond.
 • UITVERKOCHT. Het duurt weliswaar nog een tijdje maar vanwege de nu al gigantische belangstelling start Sportcentrum Leek de publiciteit en de voorverkoop. Twee van de momenteel grootste toppers in Nederland, André Hazes en de Edwin Evers Band, verzorgen op zaterdag 9 december een unieke avond in Sportcentrum Leek.