Sportcentrum Leek: van (bijna) alle markten thuis
Een zeer veelzijdige evenementenlocatie in Noord-Nederland. Zo mag je Sportcentrum Leek gerust noemen. Alles is er mogelijk. Nou ja, bijna alles dan. Eind 1986 ging het complex open en sindsdien kwamen ontelbare (top)artiesten naar Leek. Ook dit seizoen wisselen de bekende namen elkaar in rap tempo af.

Van Golden Earring tot Normaal
‘Wie dan allemaal?’, horen wij je denken. Het zijn er bijna teveel om op te noemen, maar Nick & Simon, Frans Bauer, Ilse de Lange, BZN, Jan Smit, André Rieu, Golden Earring, Edwin Evers Band en André Hazes zijn een paar mooie voorbeelden. En last but not least: Normaal. Zij gaven in Sportcentrum Leek een try-out van hun één-na-laatste concert ooit.

We organiseren niet alleen ontzettend veel, maar bieden ook graag ondersteuning aan bestaande evenementen. Zo zijn we al regelmatig gastheer voor de Pasar Malam (Aziatische markt), streetdancewedstrijden, danceparty’s, het traditionele Oud en Nieuw-feest, de Oldtimer & Classicbeurs en de Classic motor- & bromfietsbeurs.

Turngala en Leekster Voetbalgala
Ook aan (top)sport is in de afgelopen jaren geen gebrek geweest aan De Schelp 35. Het Turngala (met Yuri van Gelder en Sanne Wevers), EK handbal voor dames onder 19 jaar, WK korfbal onder 19 jaar, diverse volleyballinterlands (dames & heren) en natuurlijk het Leekster Voetbalgala vonden en vinden plaats in Sportcentrum Leek.

Mede door één van bovenstaande evenementen ben jij vast ook wel eens bij ons te gast geweest. We hopen dat ons veelzijdige Sportcentrum in de toekomst nog vaak gastheer mag zijn voor de meest uiteenlopende evenementen.

Voor meer informatie evenementen@sportcentrumleek.nl