LEEK -Na twee jaar geen Oud & Nieuw feest i.v.m. Corona, zal er dit  jaar weer traditiegetrouw een oud & nieuw feest zijn in Sportcentrum Leek. Voor de 30e keer wordt het populaire eindejaarsfeest neergezet, waar ook dit jaar vermoedelijk weer duizenden bezoekers op af zullen komen.

Achter de schermen is Sportcentrum Leek al druk bezig met de invulling van alweer de 30e editie van het oud & nieuw feest. Al jaren is het evenement, een vast element in Leek. En na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar de muziek gedraaid door DJ Mark Nauta en Dj Rygil. Met hun ruim twintig jaar aan ervaring staan ze ook dit jaar garant voor een goed begin van het nieuwe jaar.

Achter de draaitafels

Begonnen in o.a. Jongerencentrum De Westwing en Bar Dancing Looks in Roden heeft DJ Mark Nauta inmiddels al ruim twintig jaar ervaring als DJ. Zo is hij vaste DJ in de Kruisweg in Marum en heeft ook Partycafé De Doos in Groningen zo’n vier jaar van zijn muzikale talenten genoten. Dit talent combineert hij met het nodige gevoel voor presenteren, waarmee hij op humoristische wijze zijn muziek weet te presenteren.
Ook DJ Rygil zal te horen zijn tijdens het oud & nieuw feest. Deze geboren Groninger heeft al op menig top locatie in het land zijn kunsten mogen vertonen. Met optredens bij o.a. Escape Amsterdam, Amsterdam Dance Event, Exclusive Vibez Groningen, Adorable Festival in Helmond en het JopPop Festival in Oosterwolde staat DJ Rygil in alle stijlen garant voor een fantastisch feest!

Spelregels

Het feest zal van 00:30 tot 06:00 duren en de entrée is € 5,00. De kaarten zijn te verkrijgen via eventtree.nl Wel zijn er net als voorgaande jaren een aantal spelregels. Het is verboden om eigen alcoholische dranken en vuurwerk mee te nemen. Hier zal dan ook streng op worden gecontroleerd. Verder zal er geen alcohol worden geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar. Het advies luidt dus om een ID-bewijs mee te nemen. Bij binnenkomst zullen polsbandjes te verkrijgen zijn, zodat men niet voor ieder drankje opnieuw het ID-bewijs hoeft te tonen.